Italijanske klompe za zdravstvo Rosato

Brend Rosato Clogs klompe krasi Italijanski dizajn i kvalitet!

Rocca Group Srl je renomirana Italijanska proizvodna kompanija sa preko 40 god u Asolu (Travisa). U sektoru vrućeg oblikovanja plastičnih materijala posluje od 1980. godine.

Iz ovog dugogodišnjeg i plodnog iskustva rođen je brend Rosato Clogs, koji danas proizvodi različite linije sanitarnih klompa i gumene obuće za profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući modernoj mašineriji i visokokvalifikovanoj radnoj snazi, Rocca Group Srl poseduje potrebne veštine i iskustvo.

Italijanske klompe za zdravstvo Rosato proizvode se po najboljim standardima kvaliteta na tržištu i izvozi svoje proizvode širom sveta.

Rocca Group Srl, strateški locirana u oblasti sa velikom gustinom proizvodnje, može da zadovolji najzahtevnije kupce u pogledu kvaliteta i količine. Može da garantuje brzu, efikasnu i tačnu uslugu besplatne dostave do Srbije za 48 h.

Plaćanje paketa nakom prijema od strane kupca.

Dizajn modela i kalupa u potpunosti sproveden u kompaniji pomoću 3D CAD softvera i solidnog modeliranja.

Proizvodnjom RosatoClogs-a ručno se rukuje, gde je to moguće, uvek nudeći proizvod visokog kvaliteta izrade.

Brz i efikasan logistički lanac za svakog pojedinačnog kupca, standardizovano pakovanje i skladištenje da bi se pružila kvaliteta i sigurnost u pošiljkama.

Potražite i veći izbor drugih modela na www.klompe.rs

Klompe Rosato razlikuju se po mekoći i lakoći jer su izrađene od gumoplastike  mekanog lakog a jakog antibakterijskog materijala za gornjišta i gazišta.

Zbog toga se i razlikuju od drugih renomiranih proizvođača i prodavaca za anatomske klompe. Scholl klompe , Grubin klompe , Leon klompe, Ledi klompe, Vumo klompe, Mubb klompe , Bril klompe, Metro obuća. Obuća vesna, Sportizmo, obuća gazela, Novatex, kroks crocs. Muške klompe, Ženske klompe, anatomske klompe su mekane i pogodne klompe za non stop dugo stajanje