Brend Rosato Clogs klompe krasi Italijanski dizajn i kvalitet!

Rocca Group Srl je renomirana Italijanska proizvodna kompanija sa preko 40 god u Asolu (Travisa) koja u sektoru vrućeg oblikovanja plastičnih materijala posluje od 1980. godine.

Iz ovog dugogodišnjeg i plodnog iskustva rođen je brend Rosato Clogs, koji danas proizvodi različite linije sanitarnih klompa i gumene obuće za profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući modernoj mašineriji i visokokvalifikovanoj radnoj snazi, Rocca Group Srl poseduje potrebne veštine i iskustvo da radi sa najboljim standardima kvaliteta na tržištu i izvozi svoje proizvode širom sveta.

Rocca Group Srl, strateški locirana u oblasti sa velikom gustinom proizvodnje, može da zadovolji najzahtevnije kupce u pogledu kvaliteta i količine. Izvrsno opsluženi autoputevima, lukama i aerodromima, kompanija takođe može da garantuje brzu, efikasnu i tačnu uslugu dostave do Srbije.

Dizajn, proizvodnja, pakovanje, skladištenje i distribucija tokom celog ciklusa .
Dizajn modela i kalupa u potpunosti sproveden u kompaniji pomoću 3D CAD softvera i solidnog modeliranja. Proizvodnjom RosatoClogs-a ručno se rukuje, gde je to moguće, uvek nudeći proizvod visokog kvaliteta izrade.

Brz i efikasan logistički lanac za svakog pojedinačnog kupca, standardizovano pakovanje i skladištenje da bi se pružila kvaliteta i sigurnost u pošiljkama.